De ironieën van het werken vanuit huis

Ongeveer tien maanden geleden zat ik in een ziekenhuiskamer nadat ik naar het ziekenhuis was gebracht met pijn op de borst. Ik wist dat ik iets anders moest doen voor de kost. Terwijl ik geen werk had met een handicap op korte termijn, ontdekte ik dat ik de kost kon verdienen om vanuit huis te werken, dus begon ik een website. Mijn doelen waren om genoeg geld te verdienen om mijn bescheiden levensstijl en de mogelijkheid voort te zetten, betalen dingen om me te helpen ontspannen, zoals vakanties, af en toe een massage, enz …

Nou, ik leef sinds 28 februari van dit jaar van mijn websites. Nu heb ik de tijd, vrijheid en het geld om alles te doen wat ik wilde, maar het ironische deel ervan, ik heb nu geen van die dingen nodig. Mijn niveau van stress is niets vergeleken met wat het werkte voor een groot bedrijf. Een vakantie is altijd iets dat ik zou kunnen gebruiken, maar ik heb niet echt een massage nodig. Wanneer u voor het grote bedrijf werkt, hebt u meer vakantietijd nodig, u hebt manieren nodig om stress te verlichten, u moet manieren vinden om meer tijd met het gezin door te brengen, enz …

Mijn vriend, die 2 kinderen heeft, heeft de afgelopen maanden 12-14 uur gewerkt. Hij werkt voor Fidelity Investments. Ik weet niet waarom hij de laatste tijd zo druk heeft gehad, maar hij heeft zijn dochter de afgelopen 3 dagen 15 minuten gezien. Zijn andere dochter is in het ziekenhuis sinds ze in maart werd geboren. (Ik schrijf dit in juni) Hij kan zelfs geen tijd vinden om zijn dochter thuis te zien, laat staan ​​die in het ziekenhuis. Ik heb nooit zo willen leven en het horen van zijn verhalen geeft me motivatie om mijn online bedrijf te blijven ontwikkelen.

Wat veel mensen niet beseffen, is dat ze het ook zouden kunnen doen. U hebt geen zakelijke diploma nodig om een ​​online bedrijf te starten. U hoeft geen duizenden en duizenden dollars te hebben om het opstarten te financieren. U kunt uw eigen werk-van-thuisbedrijf starten voor weinig tot geen geld. Ik weet het, het lijkt te mooi om waar te zijn. Het begint veel te klinken als een “Get Rich Quick -schema”, nietwaar? Nou, dat is het niet. Ik ga je niet beloven dat je $ 100.000 verdient in je eerste maand, of een ander belachelijk aantal dat ik ben tegengekomen. Ik ga niet eens een specifiek programma voor je pushen. Het enige dat ik doe is je vertellen dat het mogelijk is.

Dus, hoe doe je het, toch? U kunt een website beginnen die is ontworpen rond enkele aangesloten programma’s. Een aangesloten programma is gewoon een relatie tussen u, de gelieerde onderneming en een handelaar, de retailer. U promoot hun website of product op uw kosten en als een verkoop wordt gedaan door via uw site te klikken, ontvangt u een commissie. Als een programma legitiem is, is het gratis om mee te doen. Technisch gezien kunt u beginnen met uw online bedrijf van affiliate marketing voor alles wat het kost voor webhosting. Als u ervoor kiest om meer te doen om de site te promoten, kunt u dat, maar het is niet vereist. Met andere woorden, u kunt bepalen wat u uitgeeft aan uw nieuwe online bedrijf.

Als u niet technisch bent en niet het gevoel heeft dat u een website kunt runnen, wat u natuurlijk kunt, maar u bent goed met cijfers, u kunt een forex -handelaar worden. Forex is de grootste beleggingsmarkt ter wereld. Het bestaat uit het handelen van vreemde valuta voor winst. U kunt dit doen met een computer en hoeft niet afhankelijk te zijn van andere dingen zoals u zou doen met een website. U hebt volledige controle over uw toekomst. U kunt een Forex-account starten voor slechts $ 200-$ 300.

Ongeacht wat u voor uw online bedrijf hebt gekozen, is dezelfde regel van toepassing. Hoe meer je erin steekt, hoe meer je eruit komt. Als je een workaholic bent, maar liever het werk nu voor jezelf doet in plaats van een miljard dollar bedrijf, zul je waarschijnlijk veel meer geld verdienen. Als u gewoon genoeg wilt maken om de rekeningen te dekken en meer tijd met het gezin wilt doorbrengen, kunt u met 1-2 uur per dag rondkomen.

Neem het van me af, slechts 3 maanden nadat ik aan mijn website begon, was ik fulltime thuis voor mijn kleine meisje. Neem de controle over je leven voordat je terugkijkt op je pensioenfeest en besef dat je het hebt gemist.

Video: Politie | Ruzie op straat, Tanken zonder te betalen, valse kentekenplaten en meer !!!